OVER ONS


BEDRIJFSPROFIEL

InduMove is een allround industrieel verhuisbedrijf dat de verschillende specialismen op het gebied van verticale en horizontale transport, demontage, montage en projectbeheer met elkaar heeft gecombineerd. Hierdoor zijn wij in staat uw industriële verhuizingen turn-key uit te voeren. Door de inspanning van ons zeer gemotiveerde en ervaren personeel, hebben we een goede deskundigheid én hebben we nationaal en internationaal een reputatie opgebouwd. Dit alles geeft ons de mogelijkheid maatwerkoplossingen te bieden voor al uw transportvraagstukken. Wij opereren wereldwijd en maken daarbij gebruik van een modern wagen- en materieelpark.

BEDRIJFSHISTORIE

InduMove is in 1995 als Van Oorschot Hijs- en Transporttechniek BV opgericht. In 2003 heeft de huidige directeur, de heer B.M.M. Moll de vennootschap overgenomen. Momenteel zijn er circa 20 personeelsleden in dienst. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van externen.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Bij InduMove staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Alle medewerkers zijn dan ook in het bezit van een aantal basisdiploma’s, zoals VCA-1, heftruckrijbewijs, hijsbewijs en/of riggerdiploma. Daarnaast volgen de medewerkers op individuele basis de voor hen benodigde specifieke (interne) opleidingen.

VCA*en ISO gecertificeerd
Indumove is sinds 1997 VCA* en ISO 9001-2000 gecertificeerd . Daarnaast is de organisatie aangesloten bij de VVT (Vereniging Verticaal Transport).

VACATURES

Wij zijn regelmatig op zoek naar gekwalificeerde monteurs en chauffeurs. Heb je technisch inzicht en ben je in het bezit van een VCA-certificaat en een heftruckrijbewijs en/of rijbewijs B-C-E met chauffeursdiploma (CCV-B), stuur dan je CV naar:

InduMove

T.a.v. afdeling Personeelszaken
Postbus 6094
4780 LX  MOERDIJK
Nederland